Veelgestelde vragen

Lees meer

Veelgestelde vragen.

Hieronder vind je een antwoord op de meest gestelde vragen aan WEBSTRIJD. We hopen dat je hier het antwoord vindt waar je wellicht op zoek naar bent.

Wanneer ik een samenwerking met jullie aan ga, wanneer kan ik dan starten?

Er starten maximaal 2 klanten per maand bij ons. Afhankelijk van hoe druk het is spreken we een startdatum af.

Wat is de opzegtermijn?

Het eerste contract betreft een duur van 6 maanden. Hierna evalueren we de samenwerking en resultaten. Indien dit beide naar wens is, krijg je een doorlopend contract.

Wat is de duur van een contract?

Het eerste contract heeft een duur van 6 maanden. Daarna krijg je een doorlopend contract met een opzegtermijn van 1 maand.

Aan welke kosten moet ik denken wanneer ik een contract afsluit bij jullie?

We hebben supportpakketten vanaf €999,- per maand. We werken in principe met Light, Medium, Heavy en Heavy Plus pakketten, waarbij de Light pakketten starten vanaf €999,- per maand. Dit is echter excl. btw en advertentiebudget. Neem contact met ons op indien je hier meer informatie over wilt.

Wat voor soort bedrijven helpen jullie nu al?

Hiervoor linken we je graag door naar onze Klantenpagina. Dit zijn grote en kleine webshops, maar ook websites waarbij een lead genereren het doel is. 

Hoe houden jullie mij op de hoogte van de resultaten?

Wij maken voor iedereen een dashboard waarin je op elk moment van de dag live de resultaten kunt inzien. Je ziet hier bijvoorbeeld precies hoeveel advertentiebudget er is uitgegeven en wat dit heeft opgeleverd. Lees meer over onze werkwijze. Daarnaast hebben we maandelijks of tweewekelijks een videocall waarin wij de resultaten presenteren.

Hoe komen jullie aan tekst en beeld voor de advertenties?

Voor de tekstadvertenties halen we teksten van de website of kun je ervoor kiezen deze zelf te leveren. We geven hier graag tips over wat wel en niet te verwerken in een advertentietekst. Wat betreft beeld en video werken wij het liefst met een beeldbank. Een gedeelde map waar wij beeld uit kunnen halen om zoveel mogelijk te rouleren en optimaliseren. Mocht je niet beschikken over goed beeld- en video materiaal dan laten we dit graag opmaken door onze partner, Beex

Moet ik zelf nog veel tijd in mijn online marketing stoppen wanneer ik met jullie aan de slag ga?

Wat betreft online campagnes nemen wij alles van jou over en presenteren de resultaten en nieuwe ideeën. Mocht je interesse hebben in andere vakgebieden van online marketing zoals SEO of e-mailmarketing dan introduceren wij jullie graag aan onze partners. 

Staat jouw vraag er niet tussen?

Wij helpen je natuurlijk alsnog graag verder. Neem contact met ons op en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.