WEBSTRIJD team

Lees meer

Wie zijn wij?

WEBSTRIJD is een online marketing en advies bureau met een specialisatie in online advertising. We zijn opgericht begin 2020 en inmiddels met 5 man sterk. Ons dynamische team zorgt ervoor dat we én veel ervaring hebben én ook jonge mensen in ons team. Door onze specialisatie in online advertising hebben we focus aangebracht en meer expertise opgebouwd. We zijn altijd up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen en de kwaliteit van ons werk is hoog.

Onze missie is om maximale groei te realiseren voor ambitieuze ondernemers op het gebied van omzet (hoogst mogelijke ROI) door online advertising zo effectief mogelijk in te zetten.

Naast het beheer en de optimalisatie van betaalde campagnes, verstrekken we doorlopend advies om het conversieproces van A tot Z zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ons doel is om inkomende websitebezoekers zo efficiënt mogelijk te laten omzetten tot actieve klanten.

We richten ons op de startups en ondernemers die in de eerste groeifase zitten van hun bedrijf, veel ambitie hebben en op zoek zijn naar toegankelijke consulting op het gebied van online advertising.

Iets voor jouw bedrijf? We komen graag met je in contact.

Super snel & persoonlijk

Zelfde dag antwoord

7+ jaar ervaring

Facebook & Google Partner

Transparant

In alle opzichten

Strategisch

Denken van A tot Z met je mee

Lisa team WEBSTRIJD

Lisa Vonk

Co-Founder

Ines team WEBSTRIJD

Ines Ortet

Online Marketeer

Iselle team WEBSTRIJD

Iselle van Ginkel

Co-Founder

Quinty team WEBSTRIJD

Quinty Kok

Online Marketeer

Schania team WEBSTRIJD

Schania Baez Schipper

Online Marketeer

Vacatures

Toe aan een volgende stap in jouw carrière of zoek je een leuke stage waarbij je veel kunt leren? Kom dan eens langs voor een kop koffie! We zijn altijd op zoek naar versterking van ons team.

En ook al lijken we nu een soort girlsband; we hebben ook zeker behoefte aan wat mannen in ons team!

Laten we samenwerken!

Zet ons team in voor jouw bedrijf! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ben jij klaar voor de strijd in het web?