WEBSTRIJD team

Gevestigd in Den Haag en Amsterdam.
Lees meer

Waarom WEBSTRIJD?

WEBSTRIJD is opgericht vanuit de gedachte ook kleine ondernemers en start-ups te helpen met hun online marketing. We hoorden steeds vaker dat kleinere ondernemers werden afgewezen door de grotere online marketing bureau’s door hun kleinere budget. De kleine ondernemers brachten te veel onzekerheid met zich mee en waren daardoor niet interessant genoeg. Zij kregen zo niet echt een kans en werden in hun groei geremd. Dit terwijl er vaak zulke goede ideeën tussen zaten.

WEBSTRIJD is er om de passie van kleine ondernemers te waarborgen en deze bedrijven online ook een goede kans te geven. Gezien startende ondernemers vaak niet direct veel budget beschikbaar hebben voor langdurige support, hebben wij naast onze maandelijkse ‘normale’ support, een speciaal online marketing startpakket ontwikkeld wat ook eenmalig support en advies mogelijk maakt.

Snel & persoonlijk

We denken actief met jou mee, zetten online campagnes in no-time op en reageren binnen 30 minuten op jouw vragen.

Resultaatgericht

We stellen concrete doelen en met jarenlange bureau ervaring halen we het meeste rendement uit jouw campagnes.

Passend budget

Je zit niet direct vast aan een lang en prijzig contract. Jij hebt een doel, wij doen een gepast voorstel.

WEBSTRIJD_Lisa

Lisa Vonk

Co-Founder

WEBSTRIJD_Ines

Ines Ortet

Online Marketeer

WEBSTRIJD_Iselle

Iselle van Ginkel

Co-Founder

WEBSTRIJD_Axel

Axel de Bruijn

Online Marketeer

Vacatures

Toe aan een volgende stap in jouw carrière of zoek je een leuke stage waarbij je veel kunt leren? Kom dan eens langs voor een kop koffie! We zijn altijd op zoek naar versterking van ons team.

Laten we samenwerken!

Zet ons team in voor jouw bedrijf! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ben jij klaar voor de strijd in het web?