Microsoft Ads.

Lees meer

Microsoft Ads

Microsoft Ads (voorheen Bing Ads) werkt ongeveer hetzelfde als Google Ads, maar wordt nog te weinig gebruikt. Deze zoekmachine is minder populair dan Google, waardoor de kosten per klik goedkoper zijn.

Waarom adverteren in de Microsoft zoekmachine?

Je bent sneller zichtbaar tegen lagere kosten. Vergroot de omzet van jouw bedrijf met zoekmachine marketing op Microsoft.

Verschijn met jouw advertenties bovenaan de zoekresultaten of aan de rechterkant binnen Bing. Niet alleen in de vorm van tekstadvertenties, maar tegenwoordig ook met Shopping advertenties. Daarbij niet alleen binnen Bing, maar ook binnen Yahoo en MSN.

Voordelen Microsoft Ads

Lage kosten per klik

Doordat er minder concurrentie actief is in de Microsoft zoekmachine liggen de kosten per klik lager dan in Google.

Betaal pas als iemand op jouw ad klikt

Je gaat pas betalen wanneer iemand op jouw advertentie klikt. Daarnaast kun je zelf het budget per dag bepalen.

Gericht adverteren

Binnen Microsoft Ads kun je verschillende zoekwoorden instellen waarop jij zichtbaar wilt zijn. Mensen zijn dus al actief op zoek naar jouw product of dienst.

Microsoft Ads

Je hoort vaak mensen praten over hun zichtbaarheid op Google. De Microsoft zoekmachine is minder populair om zichtbaar te zijn. Toch groeit het marktaandeel van Microsoft nog elk jaar. Inmiddels ligt het marktaandeel in Europa op 10%.

Aan de slag met Microsoft Ads en WEBSTRIJD

Wil je graag zichtbaar worden met jouw bedrijf op Microsoft Ads? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze werkwijze en kosten.

Wat krijg je van ons? Los van de opzet van professionele advertenties en het onderhoud hiervan, onder andere een mooi dashboard met resultaten, een maandelijkse call en advies om jouw website te verbeteren. Meer weten? Neem dan contact op!

Laten we samenwerken

Wil je ook aan de slag met Microsoft Ads, maar heb je geen idee hoe je dit aanpakt? WEBSTRIJD helpt je met het opzetten van een effectieve Microsoft campagnes.