YouTube Ads.

Lees meer

YouTube Ads

YouTube is de grootste zoekmachine ter wereld na Google. Meer dan 55% van de mensen bekijkt elke dag video’s & 22% bezoekt de website na het bekijken van de video-advertentie. Vertel je verhaal aan een nieuw publiek via YouTube Ads.

Waarom adverteren op YouTube?

Met YouTube advertising kun je jouw (brand)video’s laten zien binnen het YouTube netwerk. Zo kun je jouw doelgroep bereiken wanneer zij kijken naar YouTube video’s. Jouw video ofwel advertentie wordt vooraf of achteraf aan een video vertoond. In de vorm van een Bumper – of TrueView advertentie. Jouw doelgroep bereiken we via hele specifieke targeting op basis van interesses in jouw product of dienst.

Voordelen YouTube Ads

Specifieke targeting mogelijkheden

Bereik jouw doelgroep aan de hand van specifieke interesses. Binnen YouTube Ads zijn er enorm veel targeting opties.

Groot bereik

Maandelijks bezoeken wereldwijd 1 miljard mensen YouTube en dit neemt alleen maar toe. Ook kijken mensen steeds liever naar video dan naar tekst of afbeeldingen.

Lage kosten

Kosten van adverteren op YouTube liggen lager (€ 0,05 en € 0,30 per weergave). Je kunt dus veel mensen bereiken tegen lage kosten per view.

Adverteren op YouTube

Waar voorheen YouTube Ads met name gericht was op de See-fase met het creëren van bereik en merkbekendheid, kun je YouTube nu ook inzetten op andere fases van de marketing funnel. Zo heeft YouTube heel wat ontwikkelingen doorstaan en bestaat nu ook YouTube for Performance. De targeting binnen YouTube is daarbij heel specifiek geworden: op basis van interesses en zoekwoorden (en dat zijn er nogal wat!) target je de juiste doelgroep.

Aan de slag met YouTube Ads met WEBSTRIJD

Wil jij ook jouw verhaal vertellen op YouTube? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze werkwijze en onze kosten.

Wat krijg je hiervoor? Los van de opzet van professionele advertenties en het onderhoud hiervan, onder andere een mooi dashboard met resultaten, een maandelijkse call en advies om jouw website te verbeteren. Meer weten? Neem dan contact op.

Laten we samenwerken

Benieuwd hoe je jouw doelgroep kunt bereiken met Sponsored YouTube video’s? Neem contact met WEBSTRIJD op voor de mogelijkheden.