Pinterest Ads.

Lees meer

Pinterest Ads

Is jouw bedrijf al actief op Pinterest? Pinterest Ads zijn tegenwoordig een krachtige manier om in te zetten binnen je online marketing strategie. Verkoop jij kleding of interieur? Zit je in de e-commerce branche? Of ben je een (food)blogger? Dan mag Pinterest zeker niet ontbreken in jouw marketingmix!

Het nut van Pinterest

Zowel organisch als betaald, Pinterest is een krachtig kanaal. Nog steeds groeit het aantal gebruikers per dag. Pinterest wordt voornamelijk gebruikt bij het zoeken van inspiratie in de vorm van afbeeldingen. Mensen kunnen hier op zoek zijn naar ideeën voor interieur, een lekker recept of de perfecte outfit. Voor alle bedrijven binnen de lifestyle-branche zijn Pinterest Ads dus extra interessant.

Pinterest Ads campagne doelen

Bouw merkbekendheid op

Met Pinterest Ads help je mensen jouw merk, producten en andere diensten sneller te ontdekken. Ook kun je jouw videoweergaven promoten.

Overweging beïnvloeden

Pinterest Ads helpen je bij het genereren van meer verkeer. Binnen of buiten Pinterest. Ook kun je Pinterest goed inzetten om jouw appinstallaties te promoten.

Conversies genereren

Pinterest Ads helpen je ook bij het genereren van conversies. Ondanks dat dit vaak een oriënterend kanaal is, kan Pinterest helpen om de omzet van je product te vergroten.

Adverteren op Pinterest

Wanneer het platform eerder bedoeld was voor het opdoen van inspiratie op basis van organische posts, kun je er sinds begin 2019 nu ook je advertenties op loslaten. Pinterest Ads is in Nederland nu ook een feit. Het ligt nog een beetje achter op de andere social media kanalen binnen de mogelijkheden met adverteren, maar de basis is hetzelfde. Op zoek naar meer bereik, verkeer of conversies? Zit jouw doelgroep op Pinterest? Zet Pinterest Ads in!

Klaar om je bedrijf te laten groeien? Van het samen bepalen tot je marketingdoel, het opzetten en juist inrichten van een zakelijk Pinterest account, het analyseren en optimaliseren van je resultaten: je bent bij ons aan het goede adres.

Dus wil je meer merkbekendheid, meer verkeer en/of meer conversies? En wil je dit graag bereiken via Pinterest? Lees dan alvast onze werkwijze door. Verder bieden we support pakketten aan vanaf €559,- per maand.

Laten we samenwerken

Hoe kom je tot een marketingstrategie die zorgt voor bijvoorbeeld meer websitebezoekers? Succesvolle Pinterest campagnes vereist een juiste strategie. Daar zijn wij voor!