Linkedin Ads.

Lees meer

LinkedIn Ads

LinkedIn mag in het rijtje van social media advertising zeker niet ontbreken. Dagelijks komen er 1,6 miljoen professionals in NL op LinkedIn samen (2024) en delen en helpen elkaar met nieuws en feitjes binnen hun branche. Niet alleen het aantal gebruikers blijft stijgen per jaar, ook in het aantal updates in de feed, het aantal verzonden berichten en het aantal pageviews zien we ieder jaar weer een groei. LinkedIn verbindt met succes professionals aan elkaar.

Waarom zou je adverteren op LinkedIn?

Om professionals goed te ondersteunen, weet LinkedIn enorm veel over alle gebruikers op het zakelijke gebied. Zit jij ook op LinkedIn? Grote kans dat je hebt ingevuld waar je werkt, hoe lang je daar werkt, wat jouw functie inhoudt en of je open staat voor een nieuwe baan. Hierdoor kun je via LinkedIn precies bereiken wie je wilt. Zowel via promoties als via jouw eigen bedrijfsprofiel. Zo kun je met adverteren op LinkedIn precies de juiste doelgroep aanspreken.

LinkedIn campagne doelen

Bekendheid

LinkedIn Ads helpt je bij het genereren van meer merkbekendheid onder de zakelijke doelgroep. Op LinkedIn kun je heel gericht jouw doelgroep targeten op basis van professionele kenmerken.

Overweging

LinkedIn helpt je bij het genereren van meer websitebezoeken en betrokkenheid bij jouw pagina of bericht. Ook kun je LinkedIn Ads goed inzetten om jouw video te promoten of de berichtenfunctie te stimuleren.

Conversies

LinkedIn Ads helpt je bij het genereren van conversies. Dit kan gaan over het genereren van leads, maar ook conversies op je website of het binnenhalen van sollicitanten.

LinkedIn Ads

LinkedIn heeft al haar informatie gebundeld waardoor adverteren ontzettend populair is geworden voor bepaalde branches. Sterker nog, het organische bereik is enorm afgenomen sinds de start van LinkedIn Ads. Dus: wil je op LinkedIn mensen bereiken, dan kun je beter een promotie inzetten.

Ben je een recruiter en op zoek naar mensen die op zoek zijn naar een baan? Dan ben je bij LinkedIn aan het juiste adres. Wil je CEO’s naar jouw event trekken? Dan is LinkedIn het juiste kanaal. Wil je jouw kledinglijn gericht op zakenmannen promoten? Ook dan is LinkedIn super interessant.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek samen met WEBSTRIJD de kansen voor jouw bedrijf met LinkedIn Ads.

Laten we samenwerken

Het fijne aan LinkedIn is dat je professionals zeer specifiek kunt bereiken. Ook blijft LinkedIn regelmatig updates doorvoeren, zodat de targeting steeds specifieker wordt. Wat is jouw doel? Wie wil jij bereiken? Op basis van jouw doelstelling en doelgroep zorgen we dat jouw LinkedIn tijd rendabel wordt.